Lezers-recensies J.ROM

Deel 3: Verblind


Verblind Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over J.ROM 3: Verblind verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 3
NaamAMORAS/J.ROM Liefhebber
Leeftijd28
Cijfer8
RecensieEen goede afsluiter van deze cyclus. Spannend tot het eind. Maar een vragen blijven nog onbeantwoord, hopelijk meer hierover in een vervolg.
Datumwoensdag 20 januari 2016 20:08

Reactie no. 2
NaamMitch
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieDit slotdeel van de nieuwe J.ROM trilogie is qua artwork weer erg goed verzorgd. Ik bleef na afloop echter met een behoorlijke kater zitten. Ik vond het verhaal eigenlijk al een beetje dun in de eerste twee delen, maar deze strip begon veelbelovend, had een goed evoluerend verhaal en leidde een grand finale in. In plaats van dit knallend einde, krijgen we helaas een makkelijk gevecht voorgeschoteld, en blijft de lezer achter met meer vragen dan antwoorden.
Ik begrijp dat er ruimte gemaakt moet worden voor een potentieel vervolg op deze cyclus, maar dat had zeker anders gekund. Jammer, maar dit drieluik noopt mij niet tot de aanschaf van een eventuele nieuwe reeks.
Datumvrijdag 18 september 2015 14:53

Reactie no. 1
NaamTobias
Leeftijd32
Cijfer9
RecensieWeer een top album. Deel 1 had een goed verhaal. Deel 2 had goede actie. In deel 3 zijn beide goed aanwezig. Dit smaakt naar meer!
Datumdonderdag 10 september 2015 15:25