J.ROM : Force of Gold

5. Rode sneeuw


Vorige Index
Index

1e druk: 9 november 2016

J.ROM 5: Rode sneeuw

Birdsong is te weten gekomen wat er in J.Roms jeugd is gebeurd. Ze denkt hiermee eindelijk de sleutel in handen te hebben om hem van zijn trauma te verlossen. Maar het plan keert zich tegen haar. Intussen ontwaakt Pi stilaan uit haar verdoving. Ze kijkt machteloos toe hoe Oskar en zijn moeder haar voorbereiden op de huwelijksnacht. Op zoek naar een uitweg ontrafelt Pi echter een groot geheim. Niets is wat het lijkt!

Met Rode sneeuw komt voorlopig een einde aan de avonturen van J.ROM en zijn Force of Gold. De makers van de strip willen zich voorlopig bezighouden met andere projecten.

Standaard Uitgeverij heeft grote plannen om meer reeksen uit haar fonds te vernieuwen op de wijze die zo succesvol is gebleken bij Amoras en, in mindere mate, J.ROM. Voor dit doel is een groep enthousiast stripmakers uit Vlaanderen en Nederland bijeen gebracht, aangeduid als The Wolfpack. Beide auteurs van J.ROM, Bruno De Roover en Romano Molenaar, maken deel uit van dit selecte gezelschap en zullen zich mede bezig gaan houden met de vernieuwingen.Tekeningen Romano Molenaar
Inkleuring Joël Séguin
Prijs € 7,99
ISBN 9789002262197
Aantal pagina's 56
Formaat 21 x 29,7 cm