J.ROM : Force of Gold

1. Schaduw


Index
Index
Volgende

1e druk: 26 november 2014

J.ROM 1: Schaduw Na een mislukte missie waarbij tientallen onschuldige burgers om het leven kwamen, werd J.ROM uitgestoten door de samenleving. FORCE, de organisatie waarvan hij deel uitmaakte, werd opgedoekt. Nu moet hij tegen wil en dank zijn rol als gouden superheld weer opnemen wanneer een reeks aanslagen niet alleen de stad maar ook de hele wereld bedreigen. Samen met Pi en Birdsong vormt hij het nieuwe team van FORCE. Kan hij zijn onschuld bewijzen of bestempelt de politie hem nog steeds als publieke vijand nummer 1?

Van dit eerste deel van J.ROM worden 5 verschillende versies uitgebracht.
Net als bij de verhalen van Suske en Wiske en Amoras het geval is verschijnt het album in een softcover versie en worden er voor de verzamlaars ook twee edities in gelimiteerde oplage uitgegeven. Een luxe uitgave met harde kaft verschijnt in een oplage van 300 exemplaren. Een extra luxe variant met fluwelen kaft is beperkt tot 150 exemplaren.
Nieuw in de reeks verschijningsvormen is een hardcover editie die naast de softcover variant wordt gepubliceerd.
Tenslotte verschijnt er, exclusief bij de Makro-winkels in België, een album met gouden cover.


De details voor de twee "gewone" versies zijn:
Makro editie

Softcover Prijs: € 7,99
ISBN: 9789002256233
Aantal pagina's: 56
Hardcover Prijs: € 14,99
ISBN: 9789002256776
Aantal pagina's: 60Op zoek naar dit album? Zowel de softcover versie als de Hardcover uitvoering is te koop bij Stripfan.nl Bestel dit album bij Stripfan.nl .