J.ROM : Force of Gold

4. Bloedmaan


Vorige Index
Index
Volgende

1e druk: 11 mei 2016

J.ROM 4: Bloedmaan De avonturen van J.ROM en zijn Force of Gold-team werden in 2014 gelanceerd als een trilogie. Hierbij werd direct de mogelijkheid om de reeks bij gebleken succes voort te zetten open gehouden.
De eerste cyclus eindigde in 2015 met het album Verblind, waarin flink wat verhaallijnen open bleven staan en diverse nieuwe vragen werden opgeroepen.
Bij het verschijnen van deel 3 was nog onduidelijk of die vragen ooit beantwoord zouden kunnen worden. Eind oktober 2015 werd echter bekend dat de serie een vervolg zal krijgen. In mei 2016 verschijnt een nieuw deel in de J.ROM-saga: Bloedmaan.

Synopsis

De laatste uren van 13 februari. Oskar maakt zich klaar om de opdracht uit te voeren die hij van zijn strenge moeder kreeg. Binnenkort verschijnt de bloedmaan aan de hemel, het ultieme teken van de vruchtbaarheid. En dus het meest geschikte moment om voor een nakomeling te zorgen. Oskar start de jacht op zijn uitverkorene: Pi.
J.Rom trekt erop uit om haar te bevrijden. Maar hij wordt tot zijn verbazing tegengewerkt door Pi zelf. Ze zorgt ervoor dat J.Rom tegen de grenzen van zijn kunnen stuit. Intussen is commissaris Gently geobsedeerd op zoek naar FORCE. Binnen het corps is hij alle krediet kwijt, maar hij zet zijn strijd koppig verder.

Het verhaal dat in dit album begint vormt het begin van een tweeluik dat wordt afgesloten in deel 5: Rode sneeuw.


Tekeningen Romano Molenaar
Inkleuring Joël Séguin
Prijs € 7,99
ISBN 9789002257681
Aantal pagina's 56
Formaat 21 x 29,7 cm